Jempé USB Wired Keyboard Coklat

Maret 14, 2023
Kirim panalungtikan anjeun


Inovatif coklat desain struktur ultra-sepi, leuwih sepi ngagunakeun, wewengkon touch tina cap tombol ieu enlarged, leuwih nyaman jeung moal kaganggu;

spésifikasi ieu ngahartikeun keyboard multimédia coklat jempé stylish cocog pikeun komputer desktop jeung komputer LCD, nu dumasar kana protokol USB. 1.1 Katerangan umum

Diménsi: 443 (L) * 159 (W) * 27.5 (H) (kaasup keycap) mm

Jumlah kenop: 105 kenop (AS), 106Keys (Inggris), 108Keys (KR), 109Keys (BP)

beurat keyboard: 550g

Pitch keyboard: 19,0 mm

Ukuran tombol: 15.9*15.9mm

Jenis panganteur: USB kabel

syarat Sistim: IBM atawa PC cocog jeung

Windows 98/2000/ME/XP/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10

 

sipat mékanis

Diagram struktur tombol: Mangga tingal diagram di handap ieu

Penampilan sareng ukuran: mangga tingal gambar di handap ieu

spésifikasi bahan
Ngaran bagian Bahan Kelas UL
Cap konci sirkuit témpél pérak pérak 94HB
pilem konduktif Silicone molding cair 94VTM-2
Panas dipencet Karét Pune 94HB
Panutup luhurABS94HB
Panutup handapABS94HB
Batang kawatKabéh kawat tambagaNA

Tes kahirupan silikon tombol (kaayaan uji: 150g tekanan stroke pinuh).

8 juta kali. (Silikon ngagunakeun sapotong sakabeh silika gél)

MTBF (Mean time between failure) dina uji hirup 8 juta siklus hirup.


gaya tarik keycap, leuwih 1,5kg

Harti spésifikasi penampilan

Warna Propil Warna keycap Percetakan keycapWarna labélKabel (S/R)

Warna panutup luhur:

Hideung atawa lianna

Warna panutup handap:

Hideung atawa lianna

Sadayana hideung atanapi sadayana bodas Hurup bodasHideung bodasSadayana hideung atanapi sadayana bodas

Karakteristik listrik

tegangan gawé: 5V

Gawé ayeuna: 100mA

Kontrol IC: RF: SX83073CE

Sirkuit aplikasi has sareng pedaran aplikasi

Sirkuit standar (diwangun-di osilasi, ngaleungitkeun osilator kristal éksternal, tiasa nganggo kabel USB opat-inti)

Pengawasan sareng manajemén sertifikasi: CE, FCC, ROHS

EMS: Éléktrostatik ngurangan sénsitip

Discharge kontak: 2, 4 KV

Ngaluarkeun hawa: 2, 4, 6, 8 KV. Ciri radiasi

Tingkat: 3V / m, 80-1000MHZ



        

        

        





Kirim panalungtikan anjeun