Maus lojrash me peshë të lehtë DIY

marsh 24, 2023
Maus lojrash me peshë të lehtë DIY
Dërgoni kërkesën tuaj

Sa peshon miu juaj?

Në pajisjet periferike të lojës, miu është më i rëndësishëm se tastiera. Komoditeti i kapjes, pesha e produktit, performanca, reagimi i butonave, butësia dhe ngurtësia e telit dhe vonesa e celularit përcaktohen të gjitha. Një element kyç nëse një maus lojrash është i dobishëm. Në dy vitet e fundit, zhvillimi i minjve të lojërave ka ndryshuar gjithashtu nga tendenca e përgjithshme e "wireless" në "të lehtë" dhe ka rënë nga rreth 100g në ditët e para në rreth 80g, dhe më pas në 70g, 60g, 50g ... për aq kohë sa mundeni Drita, ajo vërtet mund të përshkruhet si "çdo gjë është përdorur".


1. Vështrim i përgjithshëm

Mausi me peshë të lehtë KY-M1049 është vetëm montim personalizimi/i orientuar drejt peshës, i shkëputshëm. Ky produkt miraton sensorin optik të lartë të fazës origjinale 3395, zgjidhjen e mausit për lojëra me gjashtë butona, i cili është me kosto efektive. Drita e pasme RGB, e bërë nga materiale ABS dhe PC, dizajn ergonomik. Shpejtësia e kornizës vetë-rregulluese për performancë optimale dhe pozicionim të saktë.

 

2. Specifikimet kryesore të produktit

Zgjidhja elektronike: Beiying BY1001+3395

Modaliteti i punës: me tela + maus me modalitet të dyfishtë 2.4G

Tensioni i vlerësuar: +3,7 VDC Rryma e vlerësuar: ≤45 mA në +3,3 VDC

Përshpejtimi maksimal: 50 G

Shpejtësia e gjurmimit: 650 ips Shkalla e raportimit USB: 1000 HZ

Kapaciteti i baterisë: 600 mAh Rryma e karikimit: ≤500 mA

DPI: deri në 26000 DPI

Butonat (parazgjedhja): butoni i majtë, butoni i djathtë, rrota lëvizëse, DPI, butoni përpara, prapa, butoni i çelësit, butoni i ndërrimit të efektit të ndriçimit (mund të ndryshohet në funksione të tjera sipas kërkesave)

Materiali i trupit/trajtimi i sipërfaqes: ABS+vaj me ngjyra+gdhendje në radium+trajtim memece UV.

 

3. Vlera e DPI: 800 e kuqe-1600 jeshile-2400 blu-3200 e bardhë-5000 e verdhë-26000 vjollcë, e paracaktuar 1600DPI.


        

        

        


Të gjitha kërkesat e entuziastëve të personalizimit DIY, çelësi, ngjyra e guaskës dhe forma e mbulesës së pasme mund të zëvendësohen lirisht,

Nevojat e personalizuara të marketingut si ngjyra e butonit, e bardhë, blu, rozë, e zezë, marka dhe modeli i çelësit rezervë me ngjyra të kombinuara mund të personalizohen sipas nevojave të blerësit;


Dërgoni kërkesën tuaj