Tastierë e heshtur me çokollatë me tela USB

marsh 14, 2023
Dërgoni kërkesën tuaj


Dizajn inovativ i strukturës ultra të qetë me çokollatë, më i qetë për t'u përdorur, zona e prekjes së kapakut të butonit është e zmadhuar, më e rehatshme dhe nuk do të shqetësohet;

Ky specifikim përcakton tastierën multimediale elegante të heshtur me çokollatë të përshtatshme për kompjuterë desktop dhe kompjuterë LCD, e cila bazohet në protokollin USB. 1.1 Përshkrimi i përgjithshëm

Dimensionet: 443 (L)* 159 (W)*27.5 (H) (duke përfshirë tastën) mm

Numri i çelësave: 105 çelësa (SHBA), 106 çelësa (MB), 108 çelësa (KR), 109 çelësa (BP)

Pesha e tastierës: 550 g

Hapi i tastierës: 19,0 mm

Madhësia e butonit: 15,9*15,9 mm

Lloji i ndërfaqes: USB Wired

Kërkesat e sistemit: IBM ose PC të përputhshëm me

Windows 98/2000/ME/XP/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10

 

vetitë mekanike

Diagrami i strukturës së butonit: Ju lutemi referojuni diagramit të mëposhtëm

Pamja dhe madhësia: ju lutemi referojuni fotos më poshtë

Specifikimi i materialit
Emri i pjesës Materiali Klasa UL
Kapak çelësi Qarku i pastës së argjendit PET 94 HB
Film përçues Derdhja e lëngshme silikoni 94VTM-2
Gome me presion të nxehtë Pune 94 HB
Mbulesa e sipërmeABS94 HB
Mbulesa e poshtmeABS94 HB
Shufra teliI gjithë tela bakriNA

Testi i jetëgjatësisë së silikonit të butonit (gjendja e provës: 150 g presion të plotë të goditjes).

8 milionë herë. (Silikon përdor një pjesë të tërë të xhel silicë)

MTBF (koha mesatare ndërmjet dështimit) në testin e jetës 8 milionë cikli jetësor.


Forca e tërheqjes së tapës, mbi 1,5 kg

Përkufizimi i specifikimeve të pamjes

Ngjyra e profilit Ngjyra e tastit Printim me tastëNgjyra e etiketësKabllo (S/R)

Ngjyra e kapakut të sipërm:

E zezë apo tjetër

Ngjyra e kapakut të poshtëm:

E zezë apo tjetër

Të gjitha të zeza ose krejt të bardha Shkronja e bardhëE zezë mbi të bardhëGjithçka e zezë ose krejt e bardhë

Karakteristikat elektrike

Tensioni i punës: 5V

Rryma e punës: 100 mA

IC e kontrollit: RF: SX83073CE

Qarku tipik i aplikimit dhe përshkrimi i aplikacionit

Qarku standard (lëkundje e integruar, anashkaloni oshilatorin e jashtëm kristal, mund të përdorni kabllo USB me katër bërthama)

Mbikëqyrja dhe menaxhimi i certifikimit: CE, FCC, ROHS

EMS: E ndjeshme ndaj shkarkimit elektrostatik

Shkarkimi i kontaktit: 2, 4 KV

Shkarkimi i ajrit: 2, 4, 6, 8 KV. Karakteristikat e rrezatimit

Niveli: 3V/m, 80-1000MHZ        

        

        

Dërgoni kërkesën tuaj