hráč hry

Ste na správnom mieste hráč hry.Odteraz už viete, že čokoľvek hľadáte, určite to nájdete na KEYCEO.garantujeme, že je to tu KEYCEO.
Výrobok nie je ľahko žmolkovitý alebo poškodený vážnym odieraním. Jeho textilné vlákna boli ošetrené antistatickým činidlom, ktoré môže znížiť elektrostatický jav, a tým znížiť oder medzi vláknami..
Naším cieľom je poskytovať najvyššiu kvalitu hráč hry.pre našich dlhodobých zákazníkov a budeme s nimi aktívne spolupracovať pri ponúkaní efektívnych riešení a nákladových výhod.
  • KY-R1009RF RGB bezdrôtová herná myš so svetelným dizajnom a dobíjateľná myš Souris gamer KY-R1009RF RGB bezdrôtová herná myš so svetelným dizajnom a dobíjateľná myš Souris gamer
    KY-M1009RFKEYCEO sa zameriava na dizajn a výrobu bezdrôtových herných myší.Podpora OEM ODM a IDM kupujúcehoBezdrôtová herná myš so zníženou hmotnosťouErgonomický dizajnSenzor Pixart 3212S RGB podsvietenímAž 2400 DPIS funkciou dobíjaniaVstavaná 500 mAh batéria100 cm TYP-C Pripojte na nabíjanieVeľkoobchod KEYCEO Čína KY-R1009 Dizajn na zníženie hmotnosti Výrobcovia bezdrôtových herných myší s dobrou cenou - KEYCEO,R&DTeam:  Okúsený dizajn vysokokvalitných slúchadiel&produkty slúchadiel a audio káblov, jedinečné dizajnové koncepty a rozmanité štýly. Každý rok sú k dispozícii nové dizajny a prispôsobené prispôsobenia, ktoré spĺňajú potreby zákazníkov.
  • Čína KY-M936B Wired& bezdrôtová herná myš s dobrými výrobcami cien - KEYCEO Čína KY-M936B Wired& bezdrôtová herná myš s dobrými výrobcami cien - KEYCEO
    KY-M936B2.4G Wireless Gaming MouseErgonomická Gaming Mouse2 ks protišmyková gumová podložka na pravej a ľavej klávesy, aby hra je oveľa pohodlnejšieRGB podsvietenýaž 2400 dpiBuild-in 700mAh batériaVhodné pre kanceláriu a užívateľov GamerDiery dizajn a štandardné prevedenia sú k dostaniuType-c pre pripojenie nabíjačkyKEYCEO China KY-M936B Wired& bezdrôtová herná myš s dobrými výrobcami cien - KEYCEO, KEYCEO poskytuje one-stop službu IDM. Zabezpečíme kompletný návrh ID, ako aj koncepty vývoja produktu, funkcie, cieľové skupiny a predajné body produktu. Dokončíme overenie technického prototypu, výrobu foriem, vstrekovanie, výrobu PCBA, testovanie spoľahlivosti a testovanie bezpečnosti prostredníctvom 3D tlačiarne. služby.
  • Čína KY-M1007 Výrobcovia káblovej hernej myši - KEYCEO Čína KY-M1007 Výrobcovia káblovej hernej myši - KEYCEO
    KY-M1007Káblová herná myšErgonomická  Herná myšDostupné rôzne farbyVysoko kvalitný plastový materiálRGB podsvietenieaž 10 000 DPI (so softvérom)Vhodné pre kanceláriu a hráčaK dispozícii je vlastný softvérKEYCEO China KY-M1007 Výrobcovia káblovej hernej myši - KEYCEO,R&DTeam:  Okúsený dizajn vysokokvalitných slúchadiel&produkty slúchadiel a audio káblov, jedinečné dizajnové koncepty a rozmanité štýly. Každý rok sú k dispozícii nové dizajny a prispôsobené prispôsobenia, ktoré spĺňajú potreby zákazníkov.
  • KY-M1013 12800 DPI herná myš káblová myš bezdrôtová myš nabíjateľná myš výrobcovia počítačových myší KEYCEO KY-M1013 12800 DPI herná myš káblová myš bezdrôtová myš nabíjateľná myš výrobcovia počítačových myší KEYCEO
    KY-M1013Káblová herná myšErgonomická  Herná myšDostupné rôzne farbyVysoko kvalitný plastový materiálRGB podsvietenieaž 7000 DPI (so softvérom)Vhodné pre kanceláriu a hráčaK dispozícii je vlastný softvérKEYCEO Úvod do Číny Najlepšia herná myš KY-M1013 12800 DPI káblová myš bezdrôtová myš dobíjateľná myš výrobcovia počítačových myší KEYCEO, KEYCEO poskytuje najrýchlejšiu službu OEM. Máme silné vzťahy s výrobcami a ich dôveru sme si získali poskytovaním komplexnej podpory počas celého cyklu vývoja riešení a predaja – od jednotky 1 po jednotku 1000... čo najefektívnejšie.
KONTAKTUJ NÁS
Poraďte sa s KEYCEO a získajte bezplatné prispôsobené riešenie!

Pošlite svoj dotaz