Najlepšia najlepšia Najlepšia káblová herná myš KY-M904 Výrobná cena Výrobná cena – KEYCEO

Najlepšia najlepšia Najlepšia káblová herná myš KY-M904 Výrobná cena Výrobná cena – KEYCEO

Rozmery: cca: 123*68*62mm

Počet tlačidiel: 6 tlačidiel

Dĺžka kábla: cca 1,80 m

Rozlíšenie: 800-1200-1600-2000 dpi

Maximálna snímková frekvencia: 4500 fps

Maximálne zrýchlenie: 8 g Maximálna rýchlosť sledovania: 30 ips

Maximálna frekvencia: 500 Hz

Prúdový odber:max.100mA


KEYCEO Najlepšia najlepšia káblová herná myš KY-M904 Výrobná cena Výrobná cena - KEYCEO, KEYCEO poskytuje služby ODM najvyššej triedy. Potrebujete poskytnúť iba svoje konštrukčné výkresy, aby ste vysvetlili svoje základné požiadavky. Náš inžiniersky tím sa stretne so všetkými detailmi, kým nebude produkt skúšobne vyrobený, hromadne vyrobený a uvedený na trh. Budeme sprevádzať všetky strojárske technológie a požiadavky na kvalitu.



ZASIAHNUŤ TERAZ
KONTAKTUJ NÁS
telefón: +86-137-147-5570
e-mail: info@keyceo.com
telefónne: 0086-769-81828629
webové stránky: video.keyceo.com/
Pošlite svoj dotaz






        
RGB podsvietenie
        
Vhodné pre kanceláriu a hráča
        
Ergonomická herná myš  
        
Vysoko kvalitný plastový materiál  
  • FAQ
    KEYCEO
    Viac ako 8 rokov pracovných skúseností: Viac ako 8 rokov skúseností v exportných továrňach. Profesionál R&D tím: Profesionálny tím vytvára módne a vysokokvalitné produkty a prispôsobuje personalizované značky pre zákazníkov.
    • Môžete prijať služby OEM a ODM?
      Áno, máme silné R&D tím. Dodávame OEM& Služby ODM ako požiadavka klientov.
    • Prečo si vybrať nás?
      Skúsený dizajn vysokokvalitného dizajnu slúchadiel&produkty slúchadiel a audio káblov, jedinečné dizajnové koncepty a rozmanité štýly. Každý rok sú k dispozícii nové dizajny a prispôsobené prispôsobenia, ktoré spĺňajú potreby zákazníkov.
    • Ako kontrolovať kvalitu produktov?
      "Kvalita je prioritou. Máme vynikajúce QC, vždy pred výrobou alebo dokončením testujte jeden po druhom. Všetok materiál pred výrobkami je prísne kontrolovaný a testovaný našou kontrolou kontroly kvality. Všetky výrobky pred odoslaním sú prísne kontrolované a testované naším oddelením kontroly kvality.
          
O KEYCEO
Pre náš produkt sme získali mnoho certifikácií z hľadiska kvality a inovácií. KEYCEO je high-tech spoločnosť, ktorá sa zaoberá počítačovou klávesnicou, myšou, slúchadlami, bezdrôtovým vstupným zariadením a ďalšími produktmi. Bola založená v roku 2009. Po rokoch vývoja a technických inovácií sa KEYCEO stalo profesionálnym výrobcom s poprednou technológiou v tejto oblasti. Továreň sa nachádza v Dongguan, ktorý je známy ako "továreň sveta", pokrýva viac ako 20 000 metrov štvorcových. Praktická plocha výrobnej dielne dosahuje 7000 metrov štvorcových. Máme vysoko kvalitný R&D tím. Náš tím sme svedkami rýchleho rozvoja odvetvia spolu s trendom The Times, no tento priemysel už dlho skúma a zbiera z neho skúsenosti. neustále sledujeme inovácie a vždy poskytujeme zákazníkom tie najlepšie produkty s profesionálnym R&D schopnosti a vynikajúce výsledky výskumu a vývoja. Plne implementujeme systém riadenia kvality ISO 9001:2000, každý proces je prísne zladený so systémom kvality a pokročilý systém riadenia dodávateľského reťazca prechádza celým procesom. Naše produkty zodpovedajú požiadavkám CE, ROHS, FCC, PAHS, REACH a tak ďalej. S presadzovaním inovácií, precíznosťou v detailoch a dodržiavaním štandardov smeruje kvalita našich produktov k dokonalosti.



IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.

Pošlite svoj dotaz