Лесни гејмерски глушец DIY

март 24, 2023
Лесни гејмерски глушец DIY
Испратете го вашето барање

Колку тежи вашиот глушец?

Во периферните уреди на играта, глувчето е поважно од тастатурата. Удобноста на стисокот, тежината на производот, перформансите, повратните информации на копчињата, мекоста и цврстината на жицата и доцнењето на безжичната врска се се одредени. Клучен елемент за тоа дали глувчето за игри е практично. Во изминатите две години, развојот на гејмерски глувци, исто така, се промени од општиот тренд на „безжични“ во „лесни“ и падна од околу 100 g во раните денови на околу 80 g, а потоа на 70 g, 60 g, 50 g. ... се додека можеш Светлина, тоа навистина може да се опише како „сè е искористено“.


1. Преглед

Лесниот глушец KY-M1049 е склопување само за прилагодување/ориентирано кон тежина, сам за себе. RGB позадинско осветлување, изработено од ABS и PC материјали, ергономски дизајн. Самоприлагодлива стапка на слики за оптимални перформанси и прецизно позиционирање.

 

2. Главните спецификации на производот

Електронско решение: Beiying BY1001+3395

Работен режим: жичен + 2.4G глушец со двоен режим

Номинален напон: +3,7VDC Номинална струја: ≤45mA на +3,3VDC

Максимално забрзување: 50G

Брзина на следење: 650ips Стапка на известување за USB: 1000HZ

Капацитет на батеријата: 600 mAh Струја на полнење: ≤500 mA

DPI: до 26000 DPI

Копчиња (стандардно): лево копче, десно копче, тркало за лизгање, DPI, копче напред, назад, копче прекинувач, копче за префрлување ефект на осветлување (може да се смени на други функции според барањата)

Материјал за тело/површинска обработка: ABS+масло во боја+гравирање на радиум+неми УВ третман.

 

3. Вредност на DPI: 800 црвено-1600 зелено-2400 сино-3200 бело-5000 жолто-26000 виолетова, стандардно 1600DPI.


        

        

        


Сите барања на љубителите на прилагодување DIY, прекинувачот, бојата на школката и обликот на задниот капак може слободно да се заменат,

Персонализираните потреби за маркетинг, како што се бојата на копчињата, белата, сината, розовата, црната, брендот и моделот на комбиниран резервен прекинувач за боја може да се прилагодат според потребите на купувачот;


Испратете го вашето барање