Тивко USB-жична чоколадна тастатура

март 14, 2023
Испратете го вашето барање


Иновативен дизајн на чоколадна ултра-тивка структура, потивок за употреба, површината на допир на капачето на копчето е зголемена, поудобна и нема да биде вознемирувана;

Оваа спецификација ја дефинира стилската тивка чоколадна мултимедијална тастатура погодна за десктоп компјутери и LCD компјутери, која се базира на протоколот USB. 1.1 Општ опис

Димензии: 443 (L) * 159 (Ш) * 27,5 (В) (вклучувајќи го капачето) mm

Број на клучеви: 105 клучеви (САД), 106 клучеви (Велика Британија), 108 клучеви (KR), 109 клучеви (BP)

Тежина на тастатура: 550 g

Теренот на тастатурата: 19,0 mm

Големина на копче: 15,9*15,9мм

Тип на интерфејс: USB жичен

Системски барања: IBM или компатибилен компјутер со

Windows 98/2000/ME/XP/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10

 

механички својства

Дијаграм на структурата на копчињата: Ве молиме погледнете го следниот дијаграм

Изглед и големина: погледнете ја сликата подолу

Спецификација на материјалот
Име на дел Материјал UL одделение
Капаче за клуч ПЕТ коло за паста од сребро 94 HB
Проводен филм Силиконско течно обликување 94VTM-2
Топло пресувана гума Пуна 94 HB
Горниот капакABS94 HB
Долниот капакABS94 HB
Жица прачкаЦела бакарна жицаНА

Силиконски животен тест со копче (услов на тест: 150 g целосен ударен притисок).

8 милиони пати. (Силиконот користи цело парче силика гел)

MTBF (средно време помеѓу неуспехот) во животниот тест 8 милиони животен циклус.


Сила на извлекување на клучот, над 1,5 кг

Дефиниција на спецификации за изглед

Боја на профилот Боја на капачето Печатење со капачеБоја на етикетатаКабел (S/R)

Боја на горниот капак:

Црно или друго

Боја на долниот капак:

Црно или друго

Цело црно или целосно бело Бел фонтЦрно на белоЦело црно или целосно бело

Електрични карактеристики

Работен напон: 5V

Работна струја: 100 mA

Контролен IC: RF: SX83073CE

Типично коло за апликација и опис на апликацијата

Стандардно коло (вградена осцилација, испушти надворешен кристален осцилатор, може да користи четири-јадрен USB-кабел)

Надзор и управување со сертификација: CE, FCC, ROHS

EMS: чувствително на електростатско празнење

Контактно празнење: 2, 4 KV

Испуштање на воздух: 2, 4, 6, 8 KV. Карактеристики на зрачење

Ниво: 3V/m, 80-1000MHZ        

        

        

Испратете го вашето барање