Apa bedane keyboard mekanik lan keyboard gunting?

Maret 14, 2023
Kirimake priksaan sampeyan


Ing taun-taun pungkasan, keyboard mekanik duwe rasa sing beda-beda sing digawa dening sumbu sing beda-beda, macem-macem efek lampu RGB sing nggumunake, lan tombol tombol kanthi tema sing beda-beda, sing katon ana ing kauntungan saka segi tampilan lan rasa. Nanging minangka buruh kantor kanthi puluhan ewu tembung saben dina, kekuwatan nutul keyboard mekanik uga dadi beban ing driji. Kajaba iku, keyboard mekanik banter banget lan efek cahya sing warni ora cocog kanggo lingkungan kantor.

Papan tombol membran luwih cocok kanggo karya kantor tinimbang keyboard mekanik, utamane keyboard gunting. Papan tombol gunting uga diarani "keyboard struktur X", tegese struktur keyboard ing ngisor tombol kasebut yaiku "X". Dhuwur rata-rata modul keycap "arsitektur X" yaiku 10 mm. Thanks kanggo kaluwihan sing ana ing "arsitektur X", dhuwure tombol "arsitektur X" bisa dikurangi banget lan cedhak karo komputer notebook. Iki uga ndadekake keyboard "X Architecture" dadi kondisi keyboard ultra-tipis desktop.


Kaluwihan keyboard arsitektur X kaya ing ngisor iki.


Dhuwur tombol:

Dhuwur rata-rata modul keycap desktop tradisional yaiku 20 mm, dhuwur rata-rata modul keycap komputer notebook yaiku 6 mm, lan dhuwur rata-rata modul keycap "arsitektur X" yaiku 10 mm, yaiku kabeh amarga "X Kaluwihan bawaan saka "arsitektur" bisa nggawe dhuwur saka keycaps "X arsitektur" suda banget supaya cedhak karo komputer notebook, kang uga ndadekake "X arsitektur" keyboard kondisi. kanggo dadi keyboard ultra-tipis desktop.

Wisata utama:

Benefit lan concealment minangka rong sisi sing kontradiktif, padha urip bebarengan. Stroke tombol minangka parameter penting ing keyboard, gumantung apa keyboard krasa apik. Miturut pengalaman kepungkur, akibat saka nyuda dhuwur keycap yaiku nyepetake stroke tombol. Sanajan tombol keyboard notebook alus, rasa tangan sing ora apik sing disebabake dening stroke tombol cendhak isih ana. Ing nalisir, keyboard desktop tradisional Stroke tombol apa kita kabeh setuju ing. Lelungan tombol rata-rata keycaps desktop yaiku 3.8-4.0 mm, lan lelungan tombol rata-rata tutup tombol komputer notebook yaiku 2.50-3.0 mm, dene keyboard "arsitektur X" nduweni kaluwihan tutup tombol desktop, lan lelungan tombol rata-rata yaiku 3,5-3,8 mm. mm, aran Sejatine padha desktop, nyaman.

Gaya perkusi:

Sampeyan bisa nyoba nutul saka pojok kiwa ndhuwur, pojok tengen ndhuwur, pojok kiwa ngisor, pojok tengen ngisor, lan tengah tombol tombol keyboard sampeyan. Apa sampeyan nemokake yen keycap ora stabil sawise mencet saka macem-macem titik pasukan? Bentenipun kekuatan punika shortcoming saka keyboard tradisional karo stroke kuwat lan ora imbang, lan iku sabenere amarga iki pangguna rentan kanggo lemes tangan. Mekanisme linkage papat-bar podo saka "arsitektur X" njamin konsistensi saka gaya perkusi keyboard kanggo ombone gedhe, supaya pasukan roto-roto mbagekke ing kabeh bagean keycap, lan pasukan perkusi cilik lan imbang, supaya. koyo tangan bakal luwih konsisten lan luwih nyaman. Kajaba iku, "arsitektur X" uga duwe sentuhan "telung tahap" sing unik, sing nambah kenyamanan nutul.

Tombol swara:

Dideleng saka swara tombol, nilai swara keyboard "arsitektur X" yaiku 45, yaiku 2-11dB luwih murah tinimbang keyboard tradisional. Swara tombol alus lan alus, sing muni nyaman banget.


        
        

        





Kirimake priksaan sampeyan